Karel Nikl Kukuričná krupica

Jediný rozdiel medzi kukuričnou múkou a kukuričnou krupicou je v jemnosti mletia. Kukuričná krupica je podstatne hrubšie namletá a vďaka svojej granulometrii sa s obľubou pridáva do suchej zmesi na podporu uvoľňovanie aromatických látok z boilies. Na druhej strane viaže kukuričná krupica vo veľkom množstve tekutiny a vysušuje vzniknuté cesto. Z toho dôvodu sa odporúča nižší percentuálny podiel v suchej zmesi. Odporúčané dávkovanie max. 10%.

Popis výrobku Karel Nikl Kukuričná krupica

Jediný rozdiel medzi kukuričnou múkou a kukuričnou krupicou je v jemnosti mletia. Kukuričná krupica je podstatne hrubšie namletá a vďaka svojej granulometrii sa s obľubou pridáva do suchej zmesi na podporu uvoľňovanie aromatických látok z boilies. Na druhej strane viaže kukuričná krupica vo veľkom množstve tekutiny a vysušuje vzniknuté cesto. Z toho dôvodu sa odporúča nižší percentuálny podiel v suchej zmesi. Odporúčané dávkovanie max. 10%.