Karel Nikl Kukuričná múka

Získava sa mletím kukuričných zŕn. Obsahuje cca 10% proteínov, 75% sacharidov. Má nízky obsah niektorých esenciálnych (nenahraditeľných) aminokyselín, ktoré si organizmus nie je schopný vytvoriť a potrebuje ich k syntéze proteínov. Z tohto dôvodu sa odporúča pre zlepšenie vyššej nutričnej hodnoty ju v mixoch kombinovať s inými zdrojmi proteínov – napr. so sójovou múkou. Je neutrálna chuti a je vhodná do všetkých druhov suchých zmesí. Odporúčané dávkovanie max. 40%.

Popis výrobku Karel Nikl Kukuričná múka

Získava sa mletím kukuričných zŕn. Obsahuje cca 10% proteínov, 75% sacharidov. Má nízky obsah niektorých esenciálnych (nenahraditeľných) aminokyselín, ktoré si organizmus nie je schopný vytvoriť a potrebuje ich k syntéze proteínov. Z tohto dôvodu sa odporúča pre zlepšenie vyššej nutričnej hodnoty ju v mixoch kombinovať s inými zdrojmi proteínov – napr. so sójovou múkou. Je neutrálna chuti a je vhodná do všetkých druhov suchých zmesí. Odporúčané dávkovanie max. 40%.