Karel Nikl Sójový izolát

Vzniká pri spracovávaní sójových bôbov odstránením oleja a povrchového obalu. Výsledkom procesu sú nízkotučné vločky, ktoré sa používajú na výrobu odtučnenej sójovej múky, sójových koncentrátov a sójových izolátov. Následným izolovaním (odoberaním) proteínu z nízkotučných vločiek vznikajú sójové proteínové izoláty. Obsahujú až 92% proteínov. Tento izolát obsahuje najväčšie množstvo proteínov zo všetkých sójových výrobkov. Jeho použitie zlepšuje spojivosť a uľahčuje rolovanie. Nielen vďaka svojim vlastnostiam, ale aj vďaka vysokému obsahu proteínov, ktoré sú vďaka jeho predchádzajúcej tepelnej úprave lepšie stráviteľné, patria medzi najvyhľadávanejšie komponenty do suchých zmesí. Má neutrálnu chuť a preto sa hodí do akéhokoľvek typu boilies mixu. Odporúčané dávkovanie je max. 15%.

Popis výrobku Karel Nikl Sójový izolát

Vzniká pri spracovávaní sójových bôbov odstránením oleja a povrchového obalu. Výsledkom procesu sú nízkotučné vločky, ktoré sa používajú na výrobu odtučnenej sójovej múky, sójových koncentrátov a sójových izolátov. Následným izolovaním (odoberaním) proteínu z nízkotučných vločiek vznikajú sójové proteínové izoláty. Obsahujú až 92% proteínov. Tento izolát obsahuje najväčšie množstvo proteínov zo všetkých sójových výrobkov. Jeho použitie zlepšuje spojivosť a uľahčuje rolovanie. Nielen vďaka svojim vlastnostiam, ale aj vďaka vysokému obsahu proteínov, ktoré sú vďaka jeho predchádzajúcej tepelnej úprave lepšie stráviteľné, patria medzi najvyhľadávanejšie komponenty do suchých zmesí. Má neutrálnu chuť a preto sa hodí do akéhokoľvek typu boilies mixu.

Odporúčané dávkovanie je max. 15%.